Λευκή ισοπαλία στους Αγ. Αποστόλους

Χάλης Τιτάν | 22 Οκτωβρίου 2016, 21:20

Χωρίς νικη για τρίτο σερί ματς έμεινε ο Χάλης που "κόλλησε" στο 0-0 στο παιχνίδι κόντρα στον Τιτάν, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χάλης άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του,ενώ από την άλλη ο Τιτάν που βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα πήρε ένα σημαντικό βαθμό κόντρα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Καλύτερη φάση για τον Χάλη στο σημερινό παιχνίδι ήταν μία προσπάθεια του Κοπάτσι στο πρώτο μέρος όπου πέρασε τον Κουντή και δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία.

Ο Σκουμπάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58’ και άφησε τον Χάλη με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο αυτό να στοιχίσει στην ομάδα του στο τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Σφακιανάκης
Βοηθοί: Μαρνέζος-Ασκιανάκη

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α. Μήτρου, Ν. Σταφύλοβ, Β. Σταφύλοβ (90’ Σωπασής), Σκουμπάκης, Κουφάκης, Παλιουδάκης (46’ λ.τρ. Κ. Μήτρου), Σαχμπαζίδης, Γεώργας, Κοπάτσι, Μπέϊντο, Τσάμι (59’ Ηλιάκης)

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Στ. Μαδαριωτάκης, Κουτσουπάκης, Χατζηγρηγορίου (86’ Μανουσάκης), Σπανουδάκης, Βογιατζάκης, Παπαδάκης (62’ Μουτσάκης), Τζομπανάκης, Ολ. Μαδαριωτάκης, Μανανεδάκης, Καραγιαννάκης (77’ Ε. Λουσέι)

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis