Λεπτομέρειες για το σαββατιάτικο φιλικό στη Σαντορίνη

Χανιά | 12 Οκτωβρίου 2016, 11:31

Λεπτομέρειες σχετικά με το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό δίνει ο Κισσααμικός μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Οπως γίνεται γνωστό, η ώρα έναρξης προγραμματίστηκε για τις 5.30 το απόγευμα αντί για τις 7.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ενημέρωση του Κισσαμικού:

«Στις 17:30 θα ξεκινήσει τελικά η φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Πανθηραϊκό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στη Σαντορίνη.

Το φιλικό προγραμματίστηκε έπειτα από πρόσκληση του Πανθηραϊκού στον Κισσαμικό, με αφορμή τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όπου η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έχει πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση χωρίς αγώνα.

Από την άλλη το γεγονός ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα Football League δίνει την ευκαιρία στην ομάδα μας γι’ αυτό το ταξίδι, που θα κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθηραϊκού για το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου αναφέρονται τα εξής:

Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα αγωνιστεί αυτή τη εβδομάδα ο Πανθηραϊκός, αφού η ομάδα μας για δεύτερη συνεχή εβδομάδα δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της πρόκρισης άνευ αγώνος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο Πανθηραϊκός θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία και την περσινή χρονιά τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού και θα ξεκινήσει στις 17:30».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad