Λεουτσάκος: Θα ξεκινήσουμε κανονικά, είναι οριστικό

Football League 13 Οκτωβρίου 2017, 16:38

Τελεσίδικο γεγονός είναι ότι η πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ θα σημάνει την άλλη Κυριακή 22 του μήνα, σύμφωνα με νέες δηλώσεις από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο. «Ξεκινάμε κανονικά», είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει με δηλώσεις του στο "Metropolis".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σχετικά με το μείζον θέμα των παραιτήσεων στην ΕΕΑ, ο κ. Λεουτσάκος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι έχει τη διαβεβαίωση ότι ένα από τα μέλη που αποχώρησαν θα επιστρέψει στη θέση του. «Δεν φταίμε εμείς που παραιτήθηκε η Επιτροπή. Δεν χάθηκε ο κόσμος να παίξουμε μία εβδομάδα και μετά να ελέγξουν τους φακέλους. Θα ξεκινήσουμε κανονικά, είναι οριστικό», τονίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει άδεια, εύλογο είναι να μην υπάρχει στο πρωτάθλημα. Έως την άλλη εβδομάδα θα έχει λυθεί το θέμα. Μίλησα με τον Υπουργό και αυτό το θέμα της παραίτησης των μελών δεν στέκει. Για τα λεφτά της σύνταξης, δεν υφίσταται αυτό. Κατάλαβαν λάθος. Αυτή την ενημέρωση έχω εγώ. Απ’ ό,τι μου είπαν ο ένας από τους δύο θα γυρίσει σίγουρα, δεν ξέρω ποιος. Έχω τη διαβεβαίωση ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει κάποια επιτροπή που θα ελέγξει φακέλους. Αλλά και να μην προλάβει να οριστεί το δεύτερο μέλος, εμείς θα ξεκινήσουμε. Ας γίνει η επιτροπή μετέπειτα και τις επόμενες ημέρες θα ελέγξει τους φακέλους. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω εμείς. Και χρονικά, γιατί έχουμε πέντε εμβόλιμες και λόγω Μουντιάλ πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και τηλεοπτικά, γιατί πιεζόμαστε και χορηγικά, γιατί δεν έχουμε βρει αυτά που θέλουμε να βρούμε. Δεν φταίμε εμείς που παραιτήθηκε η Επιτροπή. Δεν χάθηκε ο κόσμος να παίξουμε μία εβδομάδα και μετά να ελέγξουν τους φακέλους. Θα ξεκινήσουμε κανονικά, είναι οριστικό».

Για το αν συμφωνούν οι ομάδες: «Δεν είναι το θέμα να συμφωνήσουν. Έχουμε ένα κανάλι, την ΕΡΤ και πρέπει να ξεκινήσουμε. Θα χάσουμε και αυτά που έχουμε συμφωνήσει! Πιεζόμαστε από όλες τις μεριές. Έχω τη συγκατάθεση του Υπουργού που μου είπε να ξεκινήσουμε. Δεν ήξερε και ο Υπουργός ότι θα παραιτούνταν πριν λίγες ημέρες. Αν κόβουν στους ανθρώπους, κακώς κόβουν. Είπα προ ημερών να τους δώσει το ποσό η Football League να ξεκινήσουμε. Εμείς εκβιαζόμαστε, δεν εκβιάζουμε κανέναν. Δεν ξέρουμε ποιος το κάνει, αλλά μας φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Γιατί πρέπει εμείς να τα μαθαίνουμε συνέχεια τελευταίοι; Έγιναν αυτά που έγιναν το καλοκαίρι, πάλι τα χρεώθηκε ο Λεουτσάκος, γιατί δεν ανεβαίνει ο ένας και ο άλλος. Δεν είμαι ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να αποφασίζω τι γίνεται. Κατέληξαν τελικά ποιες θα είναι οι 18 ομάδες και τώρα φταίμε πάλι εμείς».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards