Λεουτσάκος: Ούτε ευρώ δεν θα πάρουν οι ομάδες

Football League | 21 Μαρτίου 2017, 19:32

"Φέτος δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ. Να εξυγιανθεί η κατηγορία και μετά οι ομάδες να πάρουν κάτι", δηλώνει ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena fm” και μίλησε για την προσπάθεια εξυγίανσης της κατηγορίας, που έχει ως συνέπεια να μην πάρουν χρήματα φέτος οι ΠΑΕ – μέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρωτάθλημα είναι στην καλύτερη του καμπή και έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα. Έχουμε θέματα επιβίωσης. Αν δεν ήταν ο Υφυπουργός κύριος Βασιλειάδης δε θα υπήρχε ούτε χορηγία, ούτε stoiximan, ούτε ΕΡΤ. Οι πρόεδροι δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ φέτος.

Να εξυγιανθεί η κατηγορία και μετά οι ομάδες να πάρουν κάτι. Φέτος το ξαναλέω, δε θα πάρουν ούτε ένα ευρώ. Είχαμε σοβαρά προβλήματα. Παραλίγο να αναβληθεί το πρωτάθλημα. Κάποιοι πρέπει να βάλουν λίγη πλάτη σε αυτήν την κατηγορία. Οι πρόεδροι ματώνουν.

Δε πιστεύω ότι θα φύγει άλλη ομάδα όπως ο Πανθρακικός που ήρθε και από τη Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν ομάδες που έχουν κόσμο και έχουν κάνει επενδύσεις από την τσέπη τους. Η αναλογία Ελλήνων παικτών σε σχέση με τη Σούπερ Λιγκ είναι μεγαλύτερη. Στο μαγαζί δεν έχει προίκες από τους προηγούμενος.

Θέλουμε το πρωτάθλημα να γίνεται με ίσους όρους. Μέχρι τώρα δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο για τον Σιμιτζόγλου και τα ελλιπή στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση της Λαμίας στην αντίληψή μου. Δεν έχουμε και την δικαιοδοσία να επεμβαίνουμε στα αρμόδια όργανα. Ούτε θέλουμε φυσικά να το κάνουμε αυτό.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad