Λεουτσάκος: Η ΕΡΤ θα δείχνει ματς κάθε Σάββατο και Δευτέρα

Football League 5 Οκτωβρίου 2017, 19:57

Την είδηση ότι η ΕΡΤ θα μεταδίδει δύο παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ σε απευθείας μετάδοση κάθε Σάββατο και Δευτέρα έδωσε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Η Β’ Εθνική είναι η ραχοκοκκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο. Κάνουμε μεγάλο αγώνα γι’ αυτό. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τη Β’ Εθνική δεν μπορεί να υπάρχει. Προσπαθούμε από πέρυσι να κάνουμε βιώσιμο πρωτάθλημα», τόνισε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο κ. Λεουτσάκος.

Σύμφωνα με όσα είπε: «Φέτος γίνεται μια νέα αρχή. Ξεκινήσαμε πέρυσι με πολλά προβλήματα, τα οποία σιγά-σιγά λύνονται. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ σε αυτό το κομμάτι. Να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό που μας στηρίζει, τους δημοσιογράφους που προβάλλετε το προϊόν και είμαστε σε καλό δρόμο και με τη Σούπερ Λίγκα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα που έρχεται θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο καλό και ευελπιστούμε να είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Η κλήρωση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και επιθυμία μου είναι έτσι να γίνει και στο πρωτάθλημα. Να ανέβει ο καλύτερος».

Για το γεγονός ότι το νέο πρωτάθλημα μετέχουν ομάδες που έχουν θητεία στη Σούπερ Λιγκ: «Υπάρχουν ιστορικές ομάδες με κόσμο. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πιάνει όλο το φάσμα του ελληνικού πρωταθλήματος, πολλές περιοχές. Θεωρώ ότι ανυπομονεί ο κόσμος να το δει και στην τηλεόραση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με την ΕΡΤ για να το δείχνει κάθε Σάββατο και Δευτέρα. Ευελπιστώ να τερματίσουν όλες οι ομάδες, να έχουν όλοι υγεία. Η Β’ Εθνική είναι η ραχοκοκκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο. Κάνουμε μεγάλο αγώνα γι’ αυτό. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τη Β’ Εθνική δεν μπορεί να υπάρχει. Προσπαθούμε από πέρυσι να κάνουμε βιώσιμο πρωτάθλημα. Η πόρτα του προβλήματος έρχεται από… πάνω (τη Σούπερ Λιγκ). Θέλουμε και την κριτική. Μας κάνει καλό. Θα κριθούμε από το αποτέλεσμα».

Για το αν οι ιστορικές ομάδες μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο: «Ο στόχος μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Να γίνει καθαρό πρωτάθλημα, χωρίς σκιές. Δίνω αυτή τη μάχη από πέρυσι και θέλω τη στήριξη των προέδρων. Σας χρειαζόμαστε όλους».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards