Λεουτσάκος για τα οικονομικά: Οι πρόεδροι έκαναν μεγάλη θυσία φέτος…

Football League 21 Ιουνίου 2017, 14:32

Μετά το Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ ακολουθούν δηλώσεις από τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδα Λεουτσάκο, ο οποίος τονίζει για το μείζον θέμα που αφορά το οικονομικό, το σχέδιο που χαράσσει η Λίγκα εν όψει της νέας χρονιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μιλώντας στην ιστοσελίδα allaboutaris, ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε σχετικά ότι, «οι πρόεδροι, από την πλευρά τους, έκαναν μεγάλη θυσία φέτος. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για τη φετινή χρονιά της Football League: «Παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Πλέον, πρέπει να τρέξουμε για την επόμενη ημέρα, που θα είναι καλύτερη. Είναι πολλά τα άλυτα προβλήματα, όμως, εμείς εργαζόμαστε και προσπαθούμε για τη λύση τους».

Για το αν θα υπάρξει μείωση των ομάδων: «Πήραμε κάποιες αποφάσεις για το καλό της Football League και από την επόμενη χρονιά να γίνουν 16 οι ομάδες, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και οι ομάδες να πάρουν περισσότερα λεφτά. Θέλουμε να καλυτερεύσουμε το προϊόν και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό και βιώσιμο».

Για το αν θα υπάρχουν φέτος έσοδα: «Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος γιατί και οι πρόεδροι, από την πλευρά τους, έκαναν μεγάλη θυσία φέτος. Αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»…

Για το πώς θα κινηθούν: «Το θετικό είναι ότι θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και είναι ένα σημαντικό βήμα, ενώ βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και με τον δεύτερο υποστηρικτή, την Stoiximan. Από εκεί και πέρα θα χτυπήσουμε όλες τις πόρτες».

Για την ποιότητα του πρωταθλήματος: «Και φέτος θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα, καθώς θα έχει ιστορικές ομάδες, που έρχονται από τη Γ’ Εθνική, όπως είναι η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Εργοτέλης, η Βέροια, τα Τρίκαλα. Θα είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ευχόμαστε οι ομάδες που θα ξεκινήσουν να τελειώσουν κιόλας».

Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος: «Εγιναν συγκεκριμένα σφάλματα… Εμείς επιθυμούμε οι αγώνες να παίζονται μέσα στο γήπεδο».

Για το αν ο Άρης, μετά και τη σημερινή επικύρωση, νομιμοποιήθηκε ώστε ν’ ασκήσει παρέμβαση για την άνοδο: «Η άποψή μου και την έχω συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη είναι ότι θα πρέπει να κινηθούν νομικά, καθώς υπάρχουν βάσιμα στοιχεία να διεκδικήσουν την άνοδο μέσω της 3ης θέσης. Να δούμε, όμως, ποιος θα πέσει, πού θα πατήσουν οι ομάδες, που έχουν έννομο συμφέρον να δουν κ.τ.λ.».

Για τον Λεβαδειακό: «Θα είναι άδικο για τον Ηρακλή, που τα παιδιά κέρδισαν τα ματς μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σώθηκαν δίκαια, αλλά είναι και άλλοι παράγοντες».

Για την υπόθεση του Ντουρμισάι: «Από την στιγμή που ο εισαγγελέας έλεγξε τα στοιχεία του παίκτη και έβγαλε την απόφαση αυτή, εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε σε θέματα τακτικής δικαιοσύνης. Είναι σεβαστή η οποιαδήποτε απόφαση. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι σωστή ή όχι».

Για το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα: «Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αυτό. Θα ξανακάνουμε συμβούλιο, γιατί δεν έχει γίνει επικύρωση των ομάδων, που έρχονται από την Γ’ Εθνική και να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards