Λεουτσάκος: Έτσι ανεβαίνει ο 3ος και ο 4ος

Football League 11 Απριλίου 2017, 18:06

Στο τι ισχύει για την 3η θέση στο πρωτάθλημα και πως μπορούν να ανέβουν στη Super League περισσότερες ομάδες (εκτός από τις δύο πρώτες) αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Για το θέμα της ανόδου ομάδων πέραν των δύο πρώτων από την Football League, μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος. Διαβάστε τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis 95.5 FM”…

Για το θέμα της ανόδου τρίτης ομάδας από την Football League στην Super League: «Η Super League έχει πάρει την απόφαση όσες ομάδες δεν πάρουν την αδειοδότηση να καταλάβουν την τελευταία θέση στην κατάταξη. Οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται.

Αν βρεθεί και τρίτη ομάδα που δεν πάρει αδειοδότηση, τότε ανεβαίνει και η τρίτη της Football League. Αν υπάρξει και τέταρτη ομάδα που δεν αδειοδοτηθεί, θα ανεβεί και η τέταρτη ομάδα της Football League. Με την προϋπόθεση, βεβαίως, πως και οι ομάδες που θα ανεβούν να αδειοδοτηθούν.

Αυτήν την πληροφόρηση έχω από τη Super League γιατί το ρώτησα. Τους είπα, βεβαίως, πως πρέπει να βγάλουν και μία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, και θα το κάνουν, γιατί υπάρχουν δικές μας ομάδες που ενδιαφέρονται.»

Για το θέμα του ποδοσφαιριστή του Παναιγιαλείου, Παπαδόπουλου: «Δεν θέλω να μπω σε τέτοια διαδικασία. Υπάρχει διοίκηση και προπονητής στην ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής να κάνουν τις διαδικασίες που θεωρούν σωστές και να απαντήσουν. Δεν θεωρώ ότι το έκανε εσκεμμένα. Έχετε εσείς αποδείξεις για το αντίθετο;»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad