Λεουτσάκος: Αυτά θα ισχύουν για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια

Football League 20 Ιουλίου 2017, 16:34

Για τους περιορισμούς που ισχύουν για τις ομάδες που δεν πήραν ή δεν θα πάρουν αδειοδότηση μίλησε ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Ελληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της διοργανώτριας που σημείωσε επίσης μεταξύ άλλων ότι, «δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα».

Υπενθυμίζεται πως ο Α.Ο. Χανιά δεν έχει λάβει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά, ενώ ο Κισσαμικός επιδιώκει να το καταφέρει μέσω έφεσης που έχει ασκήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Λεων. Λεουτσάκο έχουν ως εξής:  

«99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30 Ιουνίου, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορούν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις.

Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο Υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι μεγάλοι, της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί. Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό για τους Έλληνες κάτω των 23 ετών».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards