Λεουτσάκος: Αμισθί η θέση μου και κάθομαι κι ασχολούμαι…

Super League 2 1 Δεκεμβρίου 2020, 16:34

Δηλώσεις σχετικά με την πίεση που απ’ ό,τι φαίνεται, αισθάνεται για την θέση που κατέχει, παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. «Εγιναν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να βρεθεί πρόεδρος και δεν βρέθηκε, δεν ερχόταν κανένας», είπε.

Ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League μίλησε στο Metropolis λέγοντας πως η θέση που κατέχει, είναι αμισθί και ξεκαθαρίζοντας γενικότερα το τι ισχύει σχετικά με το οικονομικό κομμάτι.

Να σημειωθεί πως οι δηλώσεις του έρχονται σε μία περίοδο όπου είναι ξεκάθαρο ότι ασκείται πίεση προς το μέρος του για τη διοίκηση που εκτελεί στη SL2-FL και αν επί της ουσίας είναι ικανός αυτή τη στιγμή να βγάλει τις δύο κατηγορίες απ’ το αδιέξοδο και ν’ ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν….

Από ‘κει και πέρα επιβεβαίωσε πως η παρέμβαση που θα γίνει στην τηλεδιάσκεψη τον λοιμωξιολόγων θα είναι συνολική από το ελληνικό ποδόσφαιρο (ΕΠΟ, SL 1, SL2-FL) και όχι μονάχα από τον ίδιο. Βέβαια, όπως τόνισε, αυτή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ότι θα μπορέσει να γίνει, απλά τόνισε ότι ευελπιστεί…

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

Για το οικονομικό κομμάτι στις δυο Λίγκες: «Εγιναν τρεις εκλογικές αναμετρήσεις για να βρεθεί πρόεδρος και δεν βρέθηκε, δεν ερχόταν κανένας. Μετά από κάποιες προτάσεις ομάδων έκατσα εγώ αμισθί και αμισθί είμαι εκεί πέρα. Δεν έχω καμία οικονομική συναλλαγή όλα αυτά τα χρόνια. Δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Εχω κάνει χαρτιά στην υπηρεσία μου και παντού κι έχω ενημερώσει ότι η θέση εδώ είναι αμισθί και κάθομαι και ασχολούμαι… Και στις τελευταίες εκλογές που έγιναν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα. Αυτό συνέβη κάθε χρόνο. Φέτος δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος και με 10 ομάδες. Υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος που ασχολείται με το οικονομικό κομμάτι, δεν ασχολείται ο πρόεδρος. Οποιαδήποτε χρήματα έρχονται εδώ πάνε κατευθείαν στις ομάδες».

Για το αίτημα ευρείας τηλεδιάσκεψης: «Εχουμε κάνει μια επιστολή υπό τη σκέπη του κ. Γραμμένου, ο κ. Μπουτσικάρης, ο κ. Μπουτσικάρης κι εγώ και ζητάμε στην αυριανή τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων, αν χρειαστεί να μπούμε κι εμείς και να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και είναι σοβαρά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να καταλάβουν κι αυτοί ότι πρέπει κάποια στιγμή να μας δώσουν το “ok” για προπονήσεις και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι αλληλένδετες η Super League 1 με τη Super League 2».

Για το αν θα έχουμε πρωτάθλημα και πότε: «Θεωρώ ότι από τις ενδείξεις που έχουμε ότι αύριο θα έχουμε μια θετική εξέλιξη για τις ομάδες της Super League 2 για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις άμεσα. Από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε σε δεύτερο πλάνο να μπουν στη διαδικασία οι ομάδες της Football League, να μειωθούν τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα και να τελειώσουμε με κάποια τεχνικά θέματα. Ο αγώνας που γίνεται για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα είναι πριν το νέο έτος. Δηλαδή σε 10-15 ημέρες. Μετά δεν θα βρίσκουμε ημερομηνίες, θα είναι δύσκολα τα πράγματα και θα καταρρεύσει το σύστημα».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania