Λεουτσάκος: Αμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της ΕΕΑ

Football League 12 Οκτωβρίου 2017, 19:14

Δηλώσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει, με την πιθανή ματαίωση της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος παραχώρησε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι αν χρειαστεί, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς την άδεια της ΕΕΑ!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μας “κρεμάνε” με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον “ωμό” εκβιασμό», τόνισε, μεταξύ άλλων, στο Υellow Radio ο κ. Λεουτσάκος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα υπάρξει ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες, άρα ίσως τότε το θέμα είναι πιθανό να παραμένει στον αέρα!

Οι δηλώσεις από τον κ. Λεουτσάκο είναι οι εξής:

«Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η ΕΕΑ, τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε, ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής. Πήρα χθες στην ΕΕΑ και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος. Περιμένουμε να λάβει μέτρα ο υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο η λίγκα και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μας “κρεμάνε” με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον “ωμό” εκβιασμό. Εγώ ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος.

Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες. Περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το… κλείσουμε το μαγαζί. Φτάνει άλλο να μας “πυροβολάνε” συνέχεια».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards