Λεωφορείο και πάλι για τον κόσμο στα Περβόλια

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2022, 15:04

Λεωφορείο και πάλι θα υπάρχει στη διάθεση του φίλαθλου κόσμου των Χανίων ώστε να μεταβεί στο γήπεδο Περιβολίων για το ματς με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

/Bella Pizza

Τα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι από την Δημοτική Αγορά ενώ η επιστροφή θα σημάνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Η ΠΑΕ υπενθυμίζει επίσης ότι έχει η ξεκινήσει ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία θα διατίθεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η αναφορά που κάνει η ΠΑΕ έχει ως εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα με Ηλιούπολη

Η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/12 (14:45) στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου από την πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (12:45), από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Λεωφορείο για τα Περιβόλια

Να σημειωθεί επίσης ότι και για αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στο γήπεδο των Περιβολίων χρησιμοποιώντας το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ – ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ στις 14:00 και
ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ στις 16:45

ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad