Λεμονής (πρόεδρος Προοδευτικής): Αψογη η διαιτησία του Τσαγκαράκη και των βοηθών του

Διαιτησία | 3 Μαρτίου 2017, 13:28

Δηλώσεις για το "επίμαχο" παιχνίδι και ειδικότερα τη διαιτησία του Χανιώτη Τσαγκαράκη και των βοηθών του παραχωρεί ο πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής.

Ο κ. Λεμονής μιλώντας στην ιστοσελίδα stoplekto.gr αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Εργοτέλη κύριο Βρέντζο για την άψογη φιλοξενία καθώς και την βοήθεια που μας πρόσφερε με τους φιλάθλους μας. Ήταν Κύριος με Κάπα κεφαλαίο.

Επίσης ευχαριστώ τον διαιτητή κ. Τσαγκαράκη και τους συνεργάτες του για την άψογη διαιτησία τους. Προσωπικά θεωρώ ότι έδωσαν ρεσιτάλ. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και αν υπάρχουν αυτές, υπάρχει και μέλλον.

Όσο για τις δηλώσεις της διοίκησης του Εργοτέλη για τη συγκεκριμένη διαιτησία, θεωρώ ότι κάνουν λάθος. Πράγματι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από μας. Η ομάδα μας έκανε το χειρότερο παιχνίδι της και αυτό οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι παίκτες μας είχαν ίωση και έπαιζαν με πυρετό. Και επειδή πιστεύω ότι είδαν αυτή τη διαφορά νόμιζαν ότι τους αδίκησε η διαιτησία. Κάνουν λάθος, γιατί η διαιτησία ήταν 50-50. Απλά εμείς ήμασταν πιο τυχεροί από αυτούς και είχαμε τον Μπαντίκο με σεληνιασμένη απόδοση. Καμιά φορά δεν κερδίζει ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός. Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Όσο για την ομάδα μου, ένα θα πω. Η Προοδευτική είναι μεγάλη ομάδα και θα παίζει πάντα για την φανέλα και την ιστορία της σε όλους τους αγώνες. Αυτό σας το δίνω σαν όρκο εγώ και οι συνεργάτες μου».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad