Λεμονής: Εχουμε μεγάλη όρεξη για τη συνέχεια

Χανιά | 21 Νοεμβρίου 2022, 20:21

Για πολύ καλό κλίμα και μεγάλη όρεξη που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του για τη συνέχεια μιλά στο athlitiko ο Καλούδης Λεμονής μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Επισκοπής.

/Bella Pizza

Ο μεσοεπιθετικός των Χανίων τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, λέγοντας ότι πλέον στον ορίζοντα υπάρχει μόνο αυτό κόντρα στην Καλαμάτα…

Ο Λεμονής αναφέρεται και για την επιστροφή του στα Χανιά, σημειώνοντας πως αυτό που θέλει, είναι να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει ψηλά.

«Πράγματι κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει την ψυχολογία να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο γιατί έρχεται δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Λόγω του κακού ξεκινήματος που κάναμε, βγάλαμε αντίδραση κι αυτό θεωρώ πως φάνηκε», τονίζει αρχικά.

Το περιμένατε ότι θα είχατε τέτοια κυριαρχία στο γήπεδο; Και με δύσκολες συνθήκες από άποψης καιρού…

«Ξέραμε ότι από τις καιρικές συνθήκες ο αγώνας θα πήγαινε στις μονομαχίες και στο ποιος θα το ήθελε περισσότερο. Εμείς δείξαμε από την αρχή πόσο θέλαμε το παιχνίδι. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι να είναι η απαρχή για κάτι καλύτερο».

Πιστεύεις τώρα ότι η ομάδα μπορεί να έχει την έκρηξη που περιμένει διοίκηση και κόσμος;

«Σίγουρα μετά τη νίκη υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλη όρεξη για τη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι θα μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Πώς αισθάνεσαι που είσαι ξανά στα Χανιά;

«Η αλήθεια είναι πως στα Χανιά είμαι πολύ χαρούμενος. Εχοντας περάσει στο παρελθόν από την ομάδα ήθελα να γυρίσω και να τη βοηθήσω να πρωταγωνιστήσει. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και όλοι μαζί να φτάσουμε τα Χανιά ψηλά, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο που μας ακολουθεί, αλλά και όλους αυτούς που πιστεύουν σ’ εμάς».

Κάνε μας ένα σχόλιο και για την Καλαμάτα…

«Μια ομάδα η οποία έχει πολύ υψηλούς στόχους. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα με πίστη και όρεξη σε αυτό που κάνουμε ώστε να βρεθούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad