Λαζαρίδης: Αλλάξαμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος

Δάφνη | 17 Οκτωβρίου 2017, 14:00

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε στο athlitiko το παιχνίδι με την Ασπίδα ο προπονητής της Δάφνης, Τάκης Λαζαρίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ομάδα του ήταν και τυχερή στο πρώτο ημίχρονο που δεν είχε καλή απόδοση, ενώ στο δεύτερο η Δάφνη διόρθωσε την κακή της εικόνα και πήρε τη νίκη που ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

“Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε την Ασπίδα με ένα θετικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική και τον αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα στον οποίο πάρα πολλά παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει. Από την άλλη εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί με πολλά λάθη και ήμασταν τυχεροί που πήγαμε το ημίχρονο με το σκορ στο 1-1. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά για να αλλάξουμε την κακή εικόνα μας και πραγματικά στο δεύτερο μέρος υπήρξε αντίδραση και καλύτερη εικόνα για την ομάδα μας. Ήρθε και γρήγορα το γκολ με άψογη συνεργασία των Μπουντακόπουλου και Σταματάκη και σκόρερ τον Μυριδάκη.

Στη συνέχεια περιμέναμε την αντίδραση του αντιπάλου και θεωρώ ότι τον περιορίσαμε και αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις αντεπιθέσεις θα είχαμε μία πιο ευρεία νίκη από το 1-2 που ήταν αγχωτικό για εμάς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με την Άμιλλα ου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Ευχαριστούμε την Ασπίδα για τη φιλοξενία και εύχομαι στο φίλο και συνάδελφο Μάνο Καλαμπακάκη καλή συνέχεια με την ομάδα του και θα συμφωνήσω με προηγούμενη δήλωση του ότι “κανένα παιχνίδι με την Ασπίδα δεν θα είναι εύκολο” και αυτό φάνηκε και στο δικό μας παιχνίδι”.

 

Estrella

Papantonakis Cards