Λάρισα: Στόχος ένας και μοναδικός, η κατάκτηση του πρωταθλήματος

Football League 30 Μαρτίου 2016, 19:46

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Λάρισας, εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεών της στη Φούτμπολ Λιγκ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ναι μεν έχει διευκολυνθεί το έργο της μετά την "γκάφα" του Απόλλωνα Σμ., αλλά παραμένει προσηλωμένη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να απευθυνθεί σε όλους και να επισημάνει με την πιο δυνατή φωνή ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και ότι γνωρίζουμε πως απομένουν ακόμη 9 αληθινοί τελικοί απέναντι σε ομάδες που λαχταρούν να αποσπάσουν ακόμη και μία ισοπαλία από την ομάδα μας.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι είναι βεβαία η αφαίρεση 6 βαθμών από την ΠΑΕ Απόλλων και η βαθμολογική διαφορά ουσιαστικά θα εκτοξευτεί αυτόματα στους 11 βαθμούς, αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ έναντι της ΠΑΕ Απόλλων έχει πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία, όχι μόνο δεν εφησυχάζουμε αλλά με το ίδιο πάθος συνεχίζουμε για να κατακτήσουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και είναι ένας και μοναδικός: Η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ θέλουμε να διατηρήσουμε το ηθικό πλεονέκτημα της πιο καθαρής ομάδας που κατέκτησε ποτέ το πρωτάθλημα της Football League, εάν είναι δυνατόν με ρεκόρ βαθμὠν, αφού αυτό επιβάλει η ιστορία μας, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας και η ποιότητα του προπονητικού team στο οποίο ηγείται, κατά γενική ομολογία, ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής των τελευταίων ετών Σάκης Τσιώλης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ποτέ δεν κέρδισε τίποτα στα χαρτιά και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι όταν οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα έκαναν αυτό το καταδικαστικό για τις θεωρητικές ελπίδες της ομάδας τους λάθος, η ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν στην 1η θέση της βαθμολογίας με σημαντική διαφορά από την ΠΑΕ Απόλλων, είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά το κυριότερο: 20πλάσια προσέλευση οπαδών από την Κέρκυρα, τον Απόλλωνα και τα Τρίκαλα σε κάθε αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει το ωραιότερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα αλλά και το ωραιότερο και αρτιότερο προπονητικό κέντρο. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας ποδοσφαιριστών από όλες τις ΠΑΕ της Football League και το πιο σημαντικό: Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ταυτισμένοι με το μέλλον της κι έχουν όλοι μακροχρόνια συμβόλαια.

Από σήμερα το σύνθημα είναι ένα: Νίκες σε όλα τα παιχνίδια, είτε εντός είτε εκτός έδρας, γεμάτο γήπεδο από οργανωμένους οπαδούς και οικογένειες και αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς τόσο από τη 2η όσο και από την 3η θέση από αυτή που είναι σήμερα».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards