Λάρισα: «3 εκατ. συν 20% ποσοστό μεταπώλησης» για Πινακά

Super League 1 13 Ιανουαρίου 2021, 16:37

Στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης οριοθετεί η Λάρισα την πώληση του Δημήτρη Πινακά!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης όπου και διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει μέχρι σήμερα καμία πρόταση μεταγραφής για τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Πινακάς είναι απ’ τους παίκτες -αν όχι ο παίκτης-που ξεχωρίζει μέχρι σήμερα με τις επιδόσεις του στην ομάδα της Λάρισας…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Δημήτρης Πινακάς, που είναι βέβαιο ότι θα κάνει διεθνή καριέρα, είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι το 2023 και κατόπιν συνεννοήσεως του κ. Κούγια με τους γερμανούς μάνατζερ του, θα επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του μέχρι το 2024 με σημαντική αύξηση των απολαβών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πινακάς τριπλασίασε τις απολαβές του το προηγούμενο καλοκαίρι και η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και μέχρι σήμερα έχουν έλθει σε επαφή με αυτήν αρκετοί μάνατζερ από το εξωτερικό για να βολιδοσκοπήσουν την διοίκηση της, για το αν προτίθεται να δώσει μεταγραφή στον Πινακά ρωτώντας και την πιθανή τιμή αγοράς.

Η απάντηση η οποία έχει δοθεί είναι ότι τιμή εκκίνησης για την πώληση του, είναι τα 3.000.000 €, συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Καμία πρόταση μεταγραφής για τον Πινακά δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Δημήτρη Πινακά, γιατί το μόνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι να μην αποδυναμώσουμε την ομάδα, αλλά να την ενισχύσουμε με μεταγραφές υψηλού επιπέδου»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania