Λαμπράκης: Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον του Εργοτέλη

Football League | 14 Ιανουαρίου 2016, 22:11

Ο Σταύρος Λαμπράκης ρωτήθηκε στο περιθώριο των δηλώσεών του μετά την ήττα της ομάδας του και κατ' επέκταση τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον Πανιώνιο για το μέλλον του Εργοτέλη και απάντησε ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί.

«Εμείς αποφασίσαμε ότι θα παίξουμε το σημερινό παιχνίδι και το ματς με τα Τρίκαλα και αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχουμε κάποιο νέο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπράκης.

Ενώ, για το ματς με τον Πανιώνιο σχολίασε: «Και στα δύο παιχνίδια που έγιναν ο Πανιώνιος ήταν ελαφρά καλύτερος από εμάς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι σταθήκαμε ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να μεταδώσουμε άγχος στον Πανιώνιο και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, που πραγματοποιεί δίκαια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».

Από την πλευρά των παικτών του Εργοτέλη ο Κυριακόπουλος δήλωσε: «Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και κρίθηκε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε το γκολ, όμως μετά το ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad