Λαμπράκης: Αντίο Εργοτέλη μου!

Football League 9 Φεβρουαρίου 2016, 16:53

Με μια άκρως συγκινητική δήλωση, ο Σταύρος Λαμπράκης αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη μετά τη διάλυσή του και την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. «Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσες, περήφανος για όσα σου έδωσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας άνθρωπος που πρόσφερε και την ψυχή του στον Εργοτέλη για 16 ολόκληρα χρόνια…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση από τον Σταύρο Λαμπράκη έχει ως εξής:

«Ήρθε η ώρα, λοιπόν.

Αντίο Εργοτέλη μου!

Μετά από 16 χρόνια.

Γεμάτος συναισθήματα και αναμνήσεις.

Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση Σουλτάτου – Τζώρτζογλου, που με έφερε στον Εργοτέλη, αρχικά, ως ποδοσφαιριστή το 2000 και πέντε χρόνια αργότερα ως teammanager δίνοντας μου τη δυνατότητα να συνεχίσω να προσφέρω από ένα νέο πόστο στο Σύλλογο.

Την οικογένεια Παπουτσάκη για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ στον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη, έναν άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του για τον Εργοτέλη, έναν άνθρωπο που οραματίστηκε έναν διαφορετικό Εργοτέλη, ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο… Ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στην καρδιά μου.

Το «παρεάκι του Μαρτινέγκο», που τον Ιανουάριο του 2013 μπήκε μπροστά και οδήγησε την ομάδα στην άνοδο, ξανά στην Superleague. Ήταν οι άνθρωποι που πίστεψαν ότι ως προπονητής μπορώ ν’ ανταποκριθώ και να πετύχουμε τον δύσκολο στόχο της ανόδου, τον οποίο και καταφέραμε.

Τον Γιάννη Δασκαλάκη ιδιαίτερα για τις χαρές και τις λύπες που ζήσαμε μαζί.

Τους φιλάθλους του Εργοτέλη για την αγάπη και την στήριξη τους.

Όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία. Τους ανθρώπους που δούλεψαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τους προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και κυρίως τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Εργοτέλη. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια να βλέπω παιδιά που ξεκίνησαν από το Μαρτινέγκο να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο, να φοράνε το εθνόσημο και εκτός από καλοί παίκτες να έχουν το φρόνημα, το ήθος και τον χαρακτήρα που ο Εργοτέλης τους γαλούχησε.

Ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου έκλεισε. Είμαι ευγνώμων για όσα μου έδωσες, περήφανος για όσα σου έδωσα.

Εύχομαι ο Εργοτέλης να επιστρέψει γρήγορα στην κατηγορία που ανήκει και που αξίζει να είναι. Έχει την ιστορία, τη φανέλα, ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα με τεχνογνωσία και κυρίως έχει την κυψέλη του ποδοσφαίρου το Μαρτινέγκο σαν εχέγγυο για να βρεθεί και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών που θα φέρει την επιστροφή στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε έχει γίνει στο παρελθόν και θα γίνει και στο μέλλον με πίστη, δουλειά και συλλογικότητα.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Λαμπράκης».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards