Λαμπιθιανάκης: Γρανιτάκια και τα μυαλά στα κάγκελα

Γρανίτης | 24 Ιουλ 2020, 20:07

Με ένα συγκινητικό κείμενο, από καρδιάς, ο Γιώργος Λαμπιθιανάκης αποχαιρετά και ευχαριστεί τον Γρανίτη, τον οποίο υπηρέτησε την τελευταία εξαετία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ολοκληρώθηκε η μακρόχρονη συνεργασία του Γρανίτη με τον (τεχνικό διευθυντή και προπονητή της Ακαδημίας) Γιώργο Λαμπιθιανάκη, με τον 35χρονο προπονητή να προσπαθεί να “συμπυκνώσει” έξι χρόνια σε έναν αποχαιρετισμό:

«Δεν ξέρω πως να αρχίσω και τι να γράψω οπότε θα το πάω όπως μου βγει. Μετά από έξι χρόνια στην Ακαδημία Γρανίτη Αγίας Μαρίνας ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Κάποτε θα συνέβαινε αυτό και ποτέ δεν θα ήταν η κατάλληλη στιγμή οπότε απλά το αποδέχεσαι σαν γεγονός.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο ξεκινώντας από τη διοίκηση της ομάδας από το 2014 και τα παιδιά που την απαρτίζουν τόσα χρόνια: τη Μαρία, τον Γιώργο, τον Άρη, τον Μπάμπη, τον Χρήστο, τον Παύλο και συγνώμη αν ξέχασα κάποιον από το παλιό συμβούλιο. Με εμπιστευθήκατε και νομίζω ότι καταφέραμε σπουδαία πράγματα με την πάροδο του χρόνου.

Η αγάπη σας για την ομάδα είναι δεδομένη και μοναδικός γνώμονας στις πράξεις σας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους προπονητές που πέρασαν από την ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια και συνεργαστήκαμε θεωρώ με κοινό σκοπό την εξέλιξη των παιδιών (πνευματική και ποδοσφαιρική).

Μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και σε μένα. Τέλος θέλω να σταθώ με πολύ μεγάλη συγκίνηση στους ποδοσφαιριστές που πήρα από μικρά παιδάκια και μεγαλώσαμε παρέα. Τους πρόσφερα ότι μπορούσα αλλά πήρα τόσα πολλά πράγματα από αυτούς.

Ήταν, είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου όσο ζω. Τέλος κλείνοντας θέλω να αναφερθώ ότι ήρθα άγνωστος στην Αγία Μαρίνα, φεύγω φίλος, ήρθα νέος – φεύγω παλιός, δεν ήξερα την ομάδα και την αγάπησα, ήρθα ελεύθερος και φεύγω με έναν υπέροχο γιο 4 χρονών που η πρώτη φανέλα που φόρεσε ήταν της ομάδας μας.

Θα είμαι φίλαθλος και θα αγαπώ την ομάδα όσος καιρός κι αν περάσει και δίπλα σε ότι χρειαστεί στο ξεκίνημα το νέο τεχνικό τιμ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείξατε στην οικογένειά μου και για όλα γενικώς. Γρανιτάκια και τα μυαλά στα κάγκελα…»

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad