Λαμπαρδάκης, η μεγάλη επιστροφή!

Δόξα Παχ. | 8 Δεκεμβρίου 2017, 10:49

Ήταν Ιούνιος του 2010 όταν ο Γιάννης Λαμπαρδάκης μετά από πολυετή και σημαντική παρουσία στη Δόξα Παχιανών αποχωρούσε με μια αιχμηρή ανακοίνωση, ακολουθώντας τον δρόμο του προέδρου Νίκου Βουρλάκη, που επίσης αποχώρησε τότε.

Ο χρόνος όμως όπως λένε είναι ο καλύτερος γιατρός και έτσι οι δυο πλευρές γεφύρωσαν το χάσμα που υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια και ο πολύπειρος προπονητής και άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής σε ΕΑΡ (Β’ Εθνική) και ΑΟ Χανιά (Γ’ Εθνική) επέστρεψε στο… σπίτι του.

Ο Λαμπαρδάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος της Ακαδημίας της Δόξας, η οποία ξεκινάει από το… μηδέν στο κομμάτι αυτό μετά τον “χωρισμό” με το Καλτσέτο και επιδιώκει τα επόμενα χρόνια να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό αριθμό παιδιών που θα μπορέσουν να στελεχώσουν ομάδες στα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ.

Η Δόξα ήταν ομάδα που πάντοτε έδινε το βάρος στις υποδομές της και είχε σημαντική και πολυετή παρουσία και προ… Καλτσέτο εποχή και σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό να έχει τη φετινή σεζόν συμμετοχή μόνο στο πρωτάθλημα Νέων.

Όσον αφορά τον Λαμπαρδάκη επί των ημερών του στην ομάδα αναδείχθηκαν αρκετοί παίκτες που έπαιξαν σε εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα τον Στέφανο Μαρτσάκη, που έφτασε μέχρι τη Super League με τον Πλατανιά.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad