Ο Τεννές είχε αναλάβει τη Λαμία στις Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Πετράκη, αλλά δεν κατάφερε να αντιστρέψει την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, η οποία παραμένει χωρίς νίκη και ουραγός με μόλις δύο βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια (δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες).
Η δήλωση της παραίτησής του:
«Με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας και μόνο αυτό, υποβάλλω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της, καθώς θεωρώ πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό είναι το καλύτερο για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος.
Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις επιτυχίες που θα την οδηγήσουν στη παραμονή στην κατηγορία.
Τέλος όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σήμερα αποχώρησα από τον πάγκο πριν τη λήξη του αγώνα, τα διαψεύδω κατηγορηματικά, καθώς μετά το σφύριγμα του διαιτητή αποχώρησα μαζί με όλη την ομάδα για τα αποδυτήρια και όχι πιο πριν.»
Ήταν η τρίτη θητεία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της Λαμίας. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του οι φήμες θεωρούν πρώτο φαβορί τον Μιχάλη Γρηγορίου.
