«Κύριο μέλημα η συγκρότηση πανίσχυρης διοίκησης από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες»

Χανιά | 26 Απριλίου 2017, 17:33

Ανακοίνωση για το "σήμερα" και το "αύριο" της ομάδας εξέδωσε η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά. Σε αυτήν αναφέρεται ότι χρειάζονται 4 ακόμη βαθμοί για την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα σημειώνονται για την επόμενη μέρα του ΑΟΧ.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται ότι, «κύριο μέλημα μας είναι η συγκρότηση μιας πανίσχυρης διοίκησης αποτελούμενη από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζονται οι επαφές από μέρους της Διοίκησης. Για την διεκπεραίωση των διαδικαστικών θεμάτων όσον αφορά στη συγκρότηση της νέας Διοίκησης έχει ανατεθεί σε γνωστό Δικηγορικό και αναλόγως σε Λογιστικό Γραφείο προς έλεγχο της μετοχικής σύνθεσης (όπως έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία από την ΕΕΑ έως τις 30/6) και των οικονομικών της ΠΑΕ».

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση από πλευράς Α.Ο. Χανιά έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί τους ηρωικούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στο νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο του Μάλεμε.

Μετά την νίκη αυτή, η ομάδα χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον 4 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να παραμείνει στην κατηγορία της Β’ Εθνικής, όμως ο στόχος μας δεν είναι μόνο αυτός αλλά να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά και αφού επιτευχθεί με το καλό αυτός ο στόχος να γίνουν οι αποπληρωμές των προσφυγών και η τακτοποίηση της εγγυητικής έτσι ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει ο προγραμματισμός για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Όσον αφορά λοιπόν στον συγκεκριμένο προγραμματισμό, κύριο μέλημα μας είναι η συγκρότηση μιας πανίσχυρης διοίκησης αποτελούμενη από επιφανείς Χανιώτες παράγοντες και γι’ αυτό το λόγο συνεχίζονται οι επαφές από μέρους της Διοίκησης. Για την διεκπεραίωση των διαδικαστικών θεμάτων όσον αφορά στη συγκρότηση της νέας Διοίκησης έχει ανατεθεί σε γνωστό Δικηγορικό και αναλόγως σε Λογιστικό Γραφείο προς έλεγχο της μετοχικής σύνθεσης (όπως έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία από την ΕΕΑ έως τις 30/6) και των οικονομικών της ΠΑΕ». 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania