Κυριακόπουλος: Θέλουμε τη νίκη με Ιάλυσο

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 26 Ιανουαρίου 2023, 15:55

Το "τρίποντο" είναι ο στόχος για τη ΡΕΑ σε κάθε παιχνίδι όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Νίκος Κυριακόπουλος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στην Α’ Γυναικών μίλησε στη σελίδα της ΡΕΑ για τον αγώνα που ακολουθεί, την Παρασκευή (27/01) με τον Ιάλυσο, στους Αρμένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Από την αρχή κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Δεν αλλάζει τίποτα αυτή η διαδικασία. Εννοείται πως θέλουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να μπαίνουμε με αυτή τη φιλοσοφία, διεκδικώντας πάντα το «τρίποντο», είτε ο αντίπαλος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, είτε στις τελευταίες.

Σίγουρα στα προηγούμενα παιχνίδια δεν προγραμματίσαμε να έχουμε 2 ισοπαλίες και να μην πετύχουμε γκολ. Μας ενδιαφέρει πολύ που έχουμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά σίγουρα εξετάζουμε τις αδυναμίες μας και ξέρουμε τι πρέπει να δουλέψουμε.

Δεν θα κερδίσει κανείς κανένα παιχνίδι για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξες ή για τη μεγάλη κατοχή. Το θετικό για μας είναι ότι ακόμα και στο προηγούμενο ματς, παρόλο που δεν βάλαμε γκολ, προσθέσαμε και άλλους τρόπους επιθετικής ανάπτυξης και δημιουργίας. Όμως, θέλουμε και την ουσία που είναι το γκολ. Είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία μας».

 

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad