Κυριακόπουλος: Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για τη νίκη

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 24 Νοεμβρίου 2022, 18:56

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών (ΡΕΑ) θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σάββατο (26/11) από την ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Γυναικών και ο Νίκος Κυριακόπουλος κάνει τις εκτιμήσεις του.

Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ρεθύμνου που θέλει να δώσει συνέχεια, χωρίς να παραγνωρίζει τον συντελεστή δυσκολίας της αναμέτρηση στη Ρόδο (στο γήπεδο του ΑΣ Χάλκης).

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Νίκος Κυριακόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Το σίγουρο είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνουμε στο γήπεδο για τη νίκη, όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Έτσι και αλλιώς, τη δεδομένη στιγμή θεωρούμε όλους τους αντιπάλους εξίσου δύσκολους και δεν περιμένουμε κανένα εύκολο παιχνίδι.

Οπότε αναμένουμε ακόμα ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς. Δε γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο για τον αντίπαλο, μιας και είναι νεοφώτιστη ομάδα. Έπαιξε με την Ολυμπιάδα που είναι πολύ καλή ομάδα και ηττήθηκε στο 92′, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Εμείς εστιάζουμε καθαρά στη δική μας ομάδα και το τι μπορούμε να κάνουμε. Σίγουρα η νίκη που πετύχαμε μας δίνει την απαραίτητη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε αναλόγως, με τη διόρθωση των λαθών μας να αποτελεί το κλειδί για την επόμενη αναμέτρηση.»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad