Κυριακόπουλος: Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό ματς

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 17 Νοεμβρίου 2022, 13:26

Με αφορμή την πρεμιέρα της ΡΕΑ με τον ΟΦΗ (20/11, 15:00) στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, μίλησε ο προπονητής Νίκος Κυριακόπουλος.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου, αναφέρθηκε στην δύσκολη πρεμιέρα που έχει η ομάδα του φιλοξενούμενη στο γήπεδο του Αλμυρού από τον ΟΦΗ, στην διαφορετικότητα του φετινού πρωταθλήματος αλλά και στην ποδοσφαιρική… ταυτότητα της ΡΕΑ.

Οι δηλώσεις του προπονητή Ν. Κυριακόπουλου:

Ν. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΤΣ»

Για την πρεμιέρα της ΡΕΑ με τον ΟΦΗ.
«Θεωρώ πως η ομάδα είναι έτοιμη και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βάσει των δεδομένων. Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, καθώς όπως και εμείς, έτσι και ο ΟΦΗ έχει κάνει προσθήκες και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τη δυναμική καμίας ομάδας. Αναμφίβολα, περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό ματς».

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα.
«Προφανώς από 16 Οκτωβρίου που είχε οριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος βάσει προκήρυξης, το να ξεκινάμε στις 20 μας βρίσκει να ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μιλάμε για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, σε σύγκριση με το περσινό που περιελάμβανε πολλές και μεγάλες διακοπές από αγώνα σε αγώνα. Αντίθετα, φέτος ξεκινάμε με 5 συνεχόμενα παιχνίδια βδομάδα τη βδομάδα. Αυτό διαφοροποιεί κάποια πράγματα και θα έχει σημασία για την κάθε ομάδα το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ».

Αναφορικά με τη ΡΕΑ και το τι να περιμένουμε τη φετινή περίοδο.
«Εμείς σαν Ρ.Ε.Α. σίγουρα θέλουμε να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να μαθαίνουμε πράγματα συνεχώς για να μπορούμε να στεκόμαστε στο γήπεδο, ανεξαρτήτως στιλ παιχνιδιού του αντιπάλου και να έχουμε και εμείς μία δική μας ποδοσφαιρική ταυτότητα. Από κει και πέρα, φέτος οι ομάδες είναι ενισχυμένες, βάσει των προσθηκών που έχουμε δει, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται μεγάλος. Επίσης, ακόμα και για αυτούς που λέμε ότι δεν είναι δυνατοί, κανείς δεν τους έχει δει στο γήπεδο, οπότε πριν το σφύριγμα της Κυριακής ό,τι και να πούμε θα είναι μία απλή θεωρία».

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece
Chania cash

Rabona ad