Κυριακόπουλος: «Παίζουμε για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 17 Μαρτίου 2023, 21:23

«Παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό που θέλουμε να ορίζουμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και η απόδοσή μας» δηλώνει ο Νίκος Κυριακόπουλος με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι της ΡΕΑ για την κανονική σεζόν.

Με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται η πρώτη φάση στον 2ο όμιλο της Α’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών για τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τη Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών.

Α’ Γυναικών: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση για ΟΦΗ, Εργοτέλη, ΡΕΑ

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Νίκος Κυριακόπουλος, δήλωσε σχετικά στη Facebook σελίδα της ΡΕΑ:

«Είναι σημαντικό ότι δεν θα υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, καθώς η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ. Οπότε θα ήθελα αυτό το παιχνίδι να αντιμετωπιστεί σωστά από τις παίκτριες, χωρίς πίεση, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο.

Δεν μας αλλάζει το παιχνίδι μας και θα είναι μία πρόκληση για μας να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, σε ένα παιχνίδι που ο καθένας θα σκέφτεται ότι δεν έχει αντίκρισμα. Ο Οδυσσέας είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρες και αξιόλογες παίκτριες.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε απέναντι τους με συγκεκριμένο τρόπο για να “ξεκλειδώσουμε” αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό που θέλουμε να ορίζουμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας και η απόδοσή μας. Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τη φιλοσοφία και την ταυτότητα μας να υπάρχουν μέσα στο γήπεδο.»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad