Κυριακόπουλος: Όχι ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 14 Ιανουαρίου 2023, 18:11

Στο γήπεδο της Προοδευτικής, από τον Οδυσσέα Μοσχάτου, θα φιλοξενηθεί η ΡΕΑ, με την Νίκο Κυριακόπουλο να τονίζει ότι «θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα βγάλουμε κάποια επιπλέον πράγματα που έχουμε δουλέψει».

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα βρισκόμενη στη 2η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Ο τεχνικός της ΡΕΑ, Νίκος Κυριακόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στη Facebook σελίδα της ομάδας του αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα μία νίκη και πόσο μάλλον εκτός έδρας. Εξίσου σημαντικό για μας είναι να “πατήσουμε” στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και η απόδοση μας να είναι καλύτερη από αυτή που είχαμε.

Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα βγάλουμε κάποια επιπλέον πράγματα που έχουμε δουλέψει. Σίγουρα ο Οδυσσέας είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με πολύ έμπειρες παίκτριες και χρόνια στην κατηγορία.

Εμείς αυτό που έχουμε σαν στόχο, είναι να μπορέσουμε να έχουμε συγκεκριμένες λειτουργίες στις φάσεις του παιχνιδιού, οπότε εστιάζουμε σε μας και να βγάλουμε τον καλό εαυτό μας.

Αν κάνουμε μία αναδρομή από το καλοκαίρι ως και σήμερα, θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά σίγουρα δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε ευχαριστημένοι για τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει και αν ολοκληρώσουμε θετικά και το αυριανό ματς θα είναι σίγουρα ένας πολύ καλός πρώτος γύρος.

Όμως, πέρα από το βαθμολογικό κομμάτι, αυτό που θέλουμε να καρπωθούμε είναι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα να βγαίνει μέσα στο γήπεδο αβίαστα.»

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad