Κυριακόπουλος: Μονόδρομος η νίκη στη Ζάκυνθο

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 2 Φεβρουαρίου 2023, 14:51

Άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στη Ζάκυνθο – απέναντι στην ουραγό Δόξα Πηγαδακίων – δεν υπάρχει στο μυαλό της ΡΕΑ, σύμφωνα με τον Νίκο Κυριακόπουλο.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα στοχεύει στο “τρίποντο” για τη διατήρησή της στην τριάδα που οδηγεί στα πλέι οφ τίτλου. Για το ματς ο τεχνικός της ΡΕΑ ανέφερε στη σελίδα της ομάδας τα εξής: «Το ματς της Κυριακής στη Ζάκυνθο είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί προσοχή. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, δε μας επιτρέπεται. Οπότε το αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή σε όλα τα επίπεδα.
Για να φτάσουμε στη νίκη εξαρτάται από το δικό μας παιχνίδι, πόσο συγκεντρωμένοι, πιστοί και κατά πόσο καλά θα εξυπηρετήσουμε το πλάνο μας».

Οσον αφορά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας είπε τα εξής: «Δεν θα πω ότι μας επηρέασε αρνητικά η διακοπή. Μας επηρέασε αρνητικά όλος ο προγραμματισμός της προηγούμενη εβδομάδα, με το να αλλάξει το ματς που ήταν εξαρχής Παρασκευή. Όμως, αυτήν την εβδομάδα επιστρέψαμε στην προπονητική ρουτίνα μας και είμαστε πανέτοιμοι για τους επόμενους αγώνες».

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad