Κυριακίδης (τερματοφύλακας Παναιτωλικού): Με Ατρόμητο και ΠΑΟ δείξαμε άλλο πρόσωπο

Super League 1 1 Οκτωβρίου 2016, 12:09

Ο Δημήτρης Κυριακίδης, αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ χάρη στην εμφάνιση που είχε στον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δείχνει μάλιστα μία… σημαντική απειλή για τον Πλατανιά εν όψει του επερχόμενου αγώνα στα Περβόλια.

Στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Κυριακίδης δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, που θα μου δώσει ώθηση και περισσότερη θέληση για δουλειά. Όμως, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Υπερβάλαμε όλοι και δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει σε εμένα αυτό το βραβείο και στην ομάδα ένας πολύτιμος βαθμός».

Για το πού αφιερώνει το βραβείο: «Στην οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και στην οικογένεια του Παναιτωλικού».

Για τα πρώτα τρία παιχνίδια του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λιγκ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο αγώνα, αλλά στους δύο επόμενους δείξαμε άλλο πρόσωπο. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε, κοιτάζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Για την δική του απόδοση και τις εμφανίσεις του: «Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Δεν είναι εύκολο, αλλά γι΄ αυτό δουλεύω καθημερινά, να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική: «Κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει και γι’ αυτόν τον στόχο. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad