«Κυπελλούχοι στις καρδιές μας»

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 24 Δεκεμβρίου 2017, 10:31

Κυπελλούχοι στις καρδιές της ομάδας, χαρακτηρίζονται οι ποδοσφαιριστές των Παίδων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ παρά τον χαμένο τελικό από τον Πανακρωτηριακό, που έγινε στο γήπεδο του Βάμου, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

Στην ανακοίνωση γίνεται σαφώς αναφορά και για τον αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν ακατάλληλος λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που επικρατούσε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μπορεί ο τίτλος του Κυπέλλου να χάθηκε από την ομάδα των Παίδων, αλλά ο αγώνας που έδωσαν τα «πιτσιρίκια» μας υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στο γήπεδο του Βάμου, απέδειξε ότι έχουν καρδιά και ψυχή μεγάλων αθλητών.

Τα παιδιά του Μανώλη Μπασιά ηττήθηκαν με 1-0 από την ομάδα του Πανακρωτηριακού, ωστόσο, κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια υπό συνεχή βροχή.

Παρά το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο, αγωνίστηκαν για να φέρουν στα ίσια το ματς, χωρίς όμως να το καταφέρουν… σε επίπεδο αποτελέσματος.

Γιατί για όλους εμάς είναι κυπελλούχοι στις καρδιές μας, γιατί για όλους εμάς σημασία είχε το ταξίδι και όχι ο προορισμός..

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της ομάδας Παίδων της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, καθώς και η διοίκηση της ομάδας συγχαίρουν τα παιδιά του Πανακρωτηριακού για την κατάκτηση του τροπαίου.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad