Καλύτερη σε γενικές γραμμές η ομάδα του Γαζίου σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο (είχε και δοκάρι στο φινάλε) και κατέκτησε το τρόπαιο ολοκληρώνοντας με ιδεατό τρόπο μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.
Το “φιλμ” της αναμέτρησης:
4′ Πρώτη καλή στιγμή στον τελικό, με τον Πιερτζιάκομι να δοκιμάζει σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο ήταν άστοχο.
7′ Ο Πακιουφάκης πλάσαρε, ο Καβουσάκης αρχικά αιφνιδιάστηκε, αλλά τελικά έβγαλε σε κόρνερ.
10′ Άστοχο το -εντός περιοχής- σουτ του του Κερμενίδη.
26′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Καβουσάκη, άουτ.
37′ Ο Κέρι σέντραρε, αλλά η κεφαλιά Σουρνάκη ήταν άστοχη.
38′ Ο Σουρνάκης απείλησε εκ νέου, μετά από λάθος του Λουμπάκη, με τον Καβουσάκη να μπλοκάρει σταθερά.
45′ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Πιερτζιάκομι σέντραρε από αριστερά και ο Γιώργος Αγαπάκης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Αλμυρού.
52′ Ο Παχής βγήκε απέναντι από τον Χανιωτάκη, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει στο τετ α τετ.
67′ ΓΚΟΛ 0-2. Ο Λεόν Πιερτζιακόμι πήρε τη μπάλα, πάτησε περιοχή, πέρασε και τον Καβουσάκη διπλασιάζοντας τα τέρματα του Αλμυρού.
70′ Μεγάλη ευκαιρία του Αλμυρού για τρίτο γκολ, αλλά ο Αγαπάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Καβουσάκη στο τετ-α-τετ.
72′ Και πάλι πρωταγωνιστής ο Καβουσάκης, που “έβγαλε” νέο τετ α τετ.
88′ ΔΟΚΑΡΙ. Σκαφτό σουτ του Τσαγκαράκη, με τη μπάλα να απροκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.
Διαιτητής: Ζαφείρης
Βοηθοί: Βισκαδούρος, Μπιμπάκης
4oς διαιτητής: Βασάκης
ΠΟΑ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Ζέλιος (80′ Νάτος), Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Χατζηανδρέου (62′ Γιακουμάκης), Παχής, Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς (62′ Μέμος), Χαρίτος, Αργκιλέσι.
Αλμυρός (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Παπαδομιχελάκης, Βουιδάσκης (71′ Τζαγκαράκης, 80′ Κουτάντος), Πιερτζιακόμι (87′ Ρέγιες), Κέρι (87′ Πατηνιώτης), Γιαλούσης, Κοντογιάννης, Ενγκουέμ, Σουρνάκης, Πακιουφάκης.







