Κυπαρίσσης: Μόνο ο Κισσαμικός μας έχει βάλει γκολ

Χανιά | 4 Μαΐου 2017, 15:59

Ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Football League τους τελευταίους μήνες μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί η ομάδα των Τρικάλων, η οποία "τρέχει" ένα εντυπωσιακό σερί 12 νικών από τότε που απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία ο Βοσνιάδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, όπως έχουμε αναφέρει ήδη, η Θεσσαλική ομάδα έχει δεχθεί μόλις 2 τέρματα (από τον Κισσαμικό και συγκεκριμένα από τον Μίλιτς). Σε αυτό στάθηκε και ο Θωμάς Κυπαρίσσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Λέσχη 97,6” των Τρικάλων.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των Τρικάλων ρωτήθηκε για το “μυστικό” των επιτυχιών, απαντώντας:

«Εγώ θα έλεγα -βλέποντας και το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Μονακό- ότι το μυστικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι η άμυνα. Και όταν λέω άμυνα αναφέρομαι στην αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας.

Ο ΑΟΤ το κάνει αυτό, βλέπεται ότι στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχτεί μόλις 2 γκολ και μάλιστα από την ίδια ομάδα, τον Κισσαμικό. Από εκεί και πέρα είναι σαφές ότι η ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας αναγνωρίζεται απ’ όλους.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards