Κυνηγά το όριο στο “Ακρόπολις” ο Κάχρης…

Κολύμβηση | 27 Μαΐου 2021, 11:09

Ενα από τα σημαντικότερα μίτινγκ κολύμβησης που διεξάγεται κάθε χρόνο στη χώρα μας ακολουθεί το επόμενο τριήμερο (28-30 Μαΐου) στο κλειστό κολυμβητήριο των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Η αναφορά γίνεται για το "Ακρόπολις".

Το μίτινγκ αποτελεί μάλιστα μία ακόμα ευκαιρία για την επίτευξη ορίων για την συμμετοχή των κολυμβητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ένας από τους οποίους έχει τη δυνατότητα να το κυνηγήσει να είναι ο Αλέξανδρος Κάχρης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Το έργο του πάντως δεν καθόλου εύκολο.

Αναφορά για την συμμετοχή της Ντουντουνάκη, του Παπαστάμου και του Κάχρης στο “Ακρόπολης” κάνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Στο ” Ακρόπολις” Ντουντουνάκη, Παπαστάμος και Κάχρης

Με τη συμμετοχή αθλητών και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο τριήμερο (28-30 Μαΐου) ένα από τα σημαντικότερα μίτινγκ κολύμβησης που διεξάγονται κάθε χρόνο στη χώρα μας. Αυτό είναι το “Ακρόπολις”.

Συγκεκριμένα, οι Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Μάλιστα, ειδικότερα για τον Κάχρη προσφέρεται η ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έργο που δεν είναι καθόλου εύκολο πάντως.

Απόδειξη της σημασίας του “Ακρόπολις” ότι θα πάρουν μέρος συνολικά 360 κολυμβητές – τριες, μεταξύ των οποίων από την Κύπρο, το Κουβέιτ, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τη Γεωργία και την Αλβανία.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο κλειστό κολυμβητήριο των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad