Κύδων-Ηράκλειο ο τελικός στους Παίδες

18 Μαρτίου 2017, 21:22

Κύδων-Ηράκλειο είναι ο τελικός για το Κύπελλο μπάσκετ Παίδων. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο πλαίσιο των ημιτελικών αγώνων για το final 4 που φιλοξενείται στο κλειστό του Κλαδισσού κι έτσι την Κυριακή θ’ αναμετρηθούν μεταξύ τους με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κρήτη.

Κύδων – Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου 68-48

Η πρόκριση για την ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη εξελίχθηκε σχετικά εύκολα, δείχνοντας την ισχύ της απέναντι στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου κερδίζοντας με 20 πόντους διαφορά και το τελικό σκορ 68-48. Παρόλα αυτά, στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, απόδειξη ότι ο Κύδων πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος μόλις με 2 πόντους διαφορά (33-31).

kydon asa hmitelikos

Διαιτητές: Μακρόγιαννης – Κώτσου

Δεκάλεπτα: 16-12, 33-31 (ημ.), 68-48

Κύδων (Στ. Καρκανάκης): Ιορδανίδης,  Προβατάκης, Χριστοφορίδης, Κουτζόγλου, Τζιόλας, Τσιράκης Σ., Αντωνίου, Κουτουλάκης, Κουτρουμπάς, Μαγγελάκης, Τσιράκης Η., Σειραδάκης

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (Μ. Καλαϊτζάκης): Παπαδογιαννάκης, Μπιτσακάκης, Στυλιανάκης Δ., Κολιοραδάκης, Ζωγραφάκης Φ., Σταματάκης, Σάντια, Κυριαζής, Στυλιανάκης Ι., Βαρδαβάς, Χρηστάκης, Ζωγραφάκης Θ.

Ηράκλειο – Ακρωτήρι 59-55

Ο δεύτερος ημιτελικός από την άλλη εξελίχθηκε ως πιο αμφίρροπος, με το Ηράκλειο να κατορθώνει τελικά να φτάνει στη νίκη με το τελικό σκορ 59-55. Σημειώνεται παρόλα αυτά ότι η ομάδα του Γ. Μυλωνάκη είχε τον πρώτο λόγο και ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Η μοναδική φορά που το Ακρωτήρι προηγήθηκε σοβαρά του Ηρακλείου ήταν στα μέσα του β’ 10λεπτου έχοντας πάρει διαφορά 5 πόντους στο σκορ (16-21).

Δεκάλεπτα: 12-09, 37-25 (ημ.), 48-39, 59-55,

Διαιτητές: Χριστινάκης – Σταυρουλάκης

Ηράκλειο (Γ. Μυλωνάκης): Καλλέργης, Βαμβουκάκης, Κίτσος-Καλυβιανάκης Ι., Αλεξάκης, Σπυριδάκης, Βαρβεράκης, Φλουρής, Ηλιάκης, Μηλαθιανάκης, Νησιώτης, Γκίζης, Στιβακτάκης

Ακρωτήρι (Αθ. Αζάς): Παγωνάκης, Ρομπολάκης, Νεονάκης Ν., Νεονάκης Φ., Μαυριδάκης, Μαρινάκης, Μαυρεδάκης, Καλαϊτζάκης, Αζάς, Τσαγκαράκης, Κογχυλάκης, Παπουτσάκης.

 

Στοιχεία ματς και φωτογραφίες: kritikobasket.gr

Rabona ad