Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα, προς αναβολή το ντέρμπι

Πόλο 30 Οκτωβρίου 2020, 12:34

Θετικό σε κορωνοϊό εντοπίστηκε μέλος του επιτελείου της ομάδας πόλο του Απόλλωνα και όλα δείχνουν αναβολή στο ματς με την Βουλιαγμένη...

Οπως ανακοίνωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης μέσω ανάρτησής της στο Facebook, μέλος του επιτελείου βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα έτσι να ακυρωθούν τόσο η χθεσινή όσο και η σημερινή προπόνηση. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε τεστ, με το ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη που είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10, 13:30) στο Λαιμό, να κρίνεται εν αμφιβόλω.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοινώνει ότι μέλος του επιτελείου ανιχνεύθηκε σήμερα Πέμπτη (29/10) θετικό στον κορωνοϊό. Αυτομάτως πάρθηκε η απόφαση για αναβολή τόσο της αποψινής όσο και της αυριανής πρωινής προπόνησης της ανδρικής ομάδας.

Αύριο το πρωί όλα τα μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές, θα υποβληθούν σε τεστ Covid -19. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο το απόγευμα και βεβαίως θα ακολουθηθούν πιστά όσο προβλέπονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα με γνώμονα την υγεία όλων.

karta antonis garden