
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γειτονικό Ρέθυμνο οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κάνει κρούση στον Σήφη Παπαδογιαννάκη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΟΦ Αρμένων. Τον παίκτη ωστόσο διεκδικεί και ο Αστέρας Ρεθύμνου.
Πρόκειται για αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες, που τον ξέρει καλά ο Γιάννης Κατσούλης από την κοινή πορεία τους στην Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ.
Ο Παπαδογιαννάκης γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Σπήλι. Έχει παίξει κατά σειρά σε ΟΦΗ 94’, Αστέρα Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική), Απόλλωνα Καλυθιών (Δ’ Εθνική), Αλμυρό (Δ’ Εθνική), Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική), ΑΟΑΝ (Δ’ Εθνική), Κορωπί (Δ’ Εθνική), Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας (Δ’ Εθνική), Σπήλι (Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου), Αστέρα Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική), Ε.Α.Π. (Δ’ Εθνική), Σπήλι, Ποσειδώνα Γερανίου, ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου).
