Κρούση από εξωτερικό (με χρήματα) για την αγορά του Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 6 Απριλίου 2016, 21:09

Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του Ουσμάν Κουλιμπαλί με τον Πλατανιά δεν περνάνε (και πώς θα μπορούσε άλλωστε) απαρατήρητες. Σύλλογος του εξωτερικού "χτύπησε" την πόρτα της χανιώτικης ομάδας, προσφέροντας μάλιστα και χρήματα για να τον αποκτήσει, αλλά το θέμα θα συζητηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η κρούση περιλάμβανε και συγκεκριμένο ποσό που προσφέρθηκε ως σημείο εκκίνησης για την πώληση του “Κουλίμπα”, που… τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του. Εξάλλου στο παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός επιβεβαιώνοντας ξανά ότι είναι ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους δεξιούς μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα και από τους καλύτερους γενικά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ.

Στον Πλατανιά, όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορούν να μπουν αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να συζητήσουν ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την πώληση ενός βασικού τους ποδοσφαιριστή. Ωστόσο με το που σημάνει το τέλος της χρονιάς το θέμα θα εξεταστεί με πολύ μεγάλη σοβαρότητα…

Estrella