Κρητικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί

Χανιά Ηρόδοτος | 12 Μαρτίου 2023, 9:21

Με νίκη ελπίζουν να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League 2 τα Χανιά, τα οποία στις 2:45 υποδέχονται στο γήπεδο Περιβολίων τον Ηρόδοτο.

/Bella Pizza

Η διαφορά δυναμικότητας όπως τουλάχιστον αποτυπώνεται μέχρι στιγμής στην βαθμολογία δίνει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στα Χανιά για τη νίκη, με τον Ηρόδοτο ωστόσο να είναι πολύ αλλαγμένος σε σχέση με το πώς ήταν πριν από 40 ημέρες όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού με στόχο να διατηρηθούν σε φόρμα.

Ο στόχος για τα Χανιά από ‘δω και στο εξής και εφόσον δεν υπάρξει μια διακοπή είναι να συνεχίσουν με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος για να καταλάβουν την υψηλότερη δυνατή βαθμολογική θέση. Από την άλλη ο Ηρόδοτος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει για να σώσει ό,τι μπορεί, πράγμα βέβαια που δείχνει εξαιρετικά δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, στα αξιοσημείωτα για τα Χανιά η απουσία του τιμωρημένου -και πρώτου του σκόρερ- Γιώργου Μάναλη.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να διευθύνει ο Γιουματζίδης από την Πέλλα, έχοντας για βοηθούς τους Ρεθυμνιώτες, Βλαχάκης και  Δασκαλομαρκάκης ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash
Poppies sexy show club

Rabona ad