Κριτική Παπαματθαιάκη για την αναστολή των πρωταθλημάτων

Γ' Εθνική 10 Νοεμβρίου 2016, 1:22

Την αντίθεσή του με την αναστολή των πρωταθλημάτων, σε Εθνικό επίπεδο, εκφράζει ο Ηρακλειώτης τεχνικός του Πανθηραϊκού, Μανώλης Παπαματθαιάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Ο πρώην προπονητής του Πλατανιά εναντιώνεται στην αναστολή των πρωταθλημάτων και δη, σε ό,τι αφορά τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που δεν επιχορηγούνται από πουθενά και οι συγκεκριμένες αναβολές, τις βλάπτουν οικονομικά.

Η σχετική ανάρτηση Παπαματθαιάκη στο facebook:

Αναβολή πρωταθλημάτων είπαν. .!!!!….μια απόφαση πολύ βιαστική και πολύ πρόχειρη ειδικα. για την γ εθνική. …γιατί αν υπήρχε η στοιχειώδεις σκέψη απο αυτούς που αποφασίζουν ,ειχαν την υποχρεωση να σκεφτούν σε ένα πρωτάθλημα. ….που δεν επιχορηγείται απο πουθενά. …και ολα τα έξοδα για τη λειτουργία μιας ομάδας καλύπτονται αποκλειστικά απο παράγοντες. ..που πραγματικα χανουν τον υπνο τους για να τα καταφερουν…..οτι μονο προβλήματα δημιουργεί και ειδικα στις ομάδες των νησιών. …ομαδες που για να στελεχώσουν τα Ρόστερ τους στοιχειωδώς φερνουν ποδοσφαιριστές απο ολη την Ελλάδα. …προπονητες…γιατρους…φυσιοθεραπευτες…..τι σημαίνει αυτο..???…. 20 μηνιαία ενοίκια. …20 χ2=40 φαγητα ημερησιως….συν ολα τα υπόλοιπα. …..και ολα αυτά για να κάνουν προπονήσεις. …!!!!….γιατί και τα φιλικά ειναι δύσκολα στα νησιά. .ατελείωτα έξοδα και αυτά. .!!!!!…θα μπορουσα να γράψω πολλά ακόμα. …που βιώνουμε. .!!!!….λοιπόν, συγχαρητήρια. ..για την απόφαση σας..!!!!!!!

Estrella