Κρίσιμο 48ωρο με Μανούσο και Ντιντάκ

Πλατανιάς | 28 Μαΐου 2016, 11:32

Εξελίξεις αναμένονται εντός του σαββατοκύριακου για τον Πλατανιά για ό,τι αφορά δύο μεταγραφικές υποθέσεις. Η αναφορά γίνεται για τον Γιώργο Μανούσο και τον Ντιντάκ Ντεβέσα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, με τον πρώην επιθετικό της Καλλονής θα υπάρξει επικοινωνία χωρίς ν’ αποκλείεται να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε αποφάσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους. Εξάλλου έχουν περάσει πλέον κάποιες αρκετές ημέρες μετά τη συνάντηση που έγινε στα Χανιά, οπότε το θέμα αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει. Η πρόθεση του Πλατανιά ν’ αποκτήσει τον Μανούσο είναι δεδομένη, όπως και η διάθεση του Μανούσου να έρθει στα Χανιά είναι υπαρκτή. Μια μικρή διαφορά στο οικονομικό φαίνεται να χωρίζει τις δύο πλευρές αλλά θα πρόκειται πραγματικά για έκπληξη αν κι εφόσον αυτό το γεγονός αποτελέσει την αιτία για να τα “σπάσουν”. 

Με τον Ντεβέσα, ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Αιγινιακού προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο που ο Ισπανός εξτρέμ θα έρθει στα Χανιά. Ήδη άλλωστε υπάρχει, όπως διατείνεται από τον Πλατανιά, μια πρώτη καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οπότε, δεν αποκλείεται εντός των επομένων 48 ωρών να ακολουθήσουν δύο ακόμα μεταγραφές μετά από αυτ5ή του Ουκρανού Βιτάλι Πριντέτα. 

Estrella
Auto KCS