Κριμίζης: Μπράβο σε Λιβανό, Μηλάκη και στ’ άλλα παιδιά

Ποδηλασία | 18 Νοεμβρίου 2020, 18:10

Για τις επιτυχίες της Ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Μίλτος Κριμίζης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ προχώρησε στην κάτωθι δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας με αφορμή την Ελληνική παρουσία στο 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας ανδρών – γυναικών:

«Μπράβο σε όλους τους αθλητές και στον Εθνικό προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο. Για μια ακόμα φορά η ποδηλασία κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία. Μέσα στις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας αλλά και ο ολόκληρος ο κόσμος, εξαιτίας του κορωνοϊού, οι ποδηλάτες μας έδειξαν τις μεγάλες δυνατότητές τους.

Μπράβο στον Σωτήρη Μπρέτα, στον Κωνσταντίνο Λιβανό και στον Γιάννη Καλογερόπουλο, αλλά και στα άλλα παιδιά στον Ζαφείρη Βολικάκη και στην Αργυρώ Μηλάκη. Τελευταίο άφησα τον πολύ άτυχο Χρήστο Βολικάκη, που τραυματίσθηκε και δεν μπόρεσε να προσθέσει και εκείνος τα σχεδόν σίγουρα μετάλλια, που κατακτά σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

Μεγάλη ατυχία για την Εθνική μας. Για όλους εμάς οι επιτυχίες στην Βουλγαρία ήταν μα ακόμα αναγνώριση της υπερπροσπάθειας όλων. Κι αυτό το λέω μιας και το άθλημά μας και η Ομοσπονδία έχει και πρόσθετα σοβαρά προβλήματα -εκτός τον κορωνοϊό- λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Προβλήματα οικονομικά του παρελθόντος συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν και να μας δημιουργούν πολλά αδιέξοδα. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθούν λύσεις για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα, λίγους μήνες πριν από το μεγάλο ραντεβού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτεία και προσωπικά τον Υπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπως και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Καπράλο που είναι πάντα στο πλευρό μας και μας βοηθούν σημαντικά μένοντας δίπλα στην Ομοσπονδία μας.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad