Κρέμασε τα παπούτσια του ο Δημητρογιαννάκης

ΑΕ Κυδωνίας | 7 Μαΐου 2023, 22:12

Η ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία σήμανε και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής καριέρας του Στέλιου Δημητρογιαννάκη. Συνεχίζει στην ΑΕ Κυδωνίας ως γενικός αρχηγός.

Oinolatris

Ο Δημητρογιαννάκης αγωνίσθηκε για ένα ημίχρονο στην ισοπαλία της ΑΕ Κυδωνίας με τη Θύελλα, ματς το οποίο αποτέλεσε τον επίλογο (ως ποδοσφαιριστής) στην εικοσαετή παρουσία του στα γήπεδα των Χανίων.

Πάντως και η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στα γήπεδα, πλέον ως αρχηγό της ΑΕ Κυδωνίας. Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Σήμερα με το τέλος της φετινής χρονιάς για τις υποχρεώσεις της ομάδας μας στο γήπεδο του Καστελίου είχαμε και το τέλος μίας λαμπρής ποδοσφαιρικής καριέρας ενός δικού μας παιδιού.

Ο Στέλιος Δημητρογιαννάκης που αποτέλεσε αρχηγός και σημαία της ομάδας μας τα τελευταία 20 χρόνια, με κάποια μικρά διαλείμματα, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Φόρεσε για τελευταία φορά το περιβραχιόνιο της ομάδας μας, τιμήθηκε από την ομάδα μας αλλά και από την Θύελλα για την πολυετή καριέρα του.

Ο Στέλιος δεν γίνεται να μείνει μακριά από την ομάδα, κυριολεκτικά δεν μπορεί να γίνει αυτό κι έτσι από την νέα σεζόν θα είναι ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κυδωνίας με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει το πάθος και την αγάπη του για την ομάδα της περιοχής μας σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας.

Ευχόμαστε στον Στέλιο να χει την υγεία του, να χαίρεται την πανέμορφη οικογένεια του και να ναι πάντα γερός και δυνατός μέσα στα γήπεδα.»

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Oneirochora
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad