Οι “κιτρινόμαυροι” μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν ξεπέρασαν με άνεση το εμπόδιο της Αμιλλας με 5-0 και πλέον έχουν την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να σφραγίσουν και μαθηματικά την ιστορική επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.


Το ημίχρονο αποτέλεσε ουσιαστικά επιθετικό μονόλογο για την Ιωνία που έφτασε σε τρία γκολ. Το 1-0 πέτυχε ο Ανδρέου στο 13′, ο Σελάμης στο 32′ διπλασίασε τα τέρματα και ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά μετά πέτυχε το δεύτερο δικό του και τρίτο της ομάδας του.


Το ματς είχε κριθεί έτσι από νωρίς αλλά η Ιωνία βρήκε ακόμα δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ανδρέου ξανά στο 80′ και τον Γεωργιακάκη στο 88′, για το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Κοτσιφάκης
Ιωνία 2000 (Νότης Ματηγάκης): Xριστουλάκης (59′ Καριμπίδης), Σαχμπαζίδης, Χατζηδάκης-Ψιστάκης (70′ Παρασκάκης), Καλαμαρίδης, Παντελάκης, Σελάμης, Χρυσός, Τσαούσι, Ανδρέου, Γεωργιακάκης, Μπαδιεριτάκης (70′ Αποστολάκης)
Αμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Κούλλα (70′ Αλευράκης), Σταυρουλάκης, Ποντικάκης, Παρασκευόπουλος, Τζανεράκης, Φυντικάκης, Κακαουνάκης, Ξεκουκουλωτάκης Α., Ψαρουδάκης (79′ Ταχτσίδης), Ξεκουκουλωτάκης Σ. (59′ Μάρακας), Χριστοδουλάκης




















