Κουτζαβασίλης «παρών» για τρίτη σεζόν

Χανιά | 8 Ιουνίου 2021, 11:18

Ο πρώτος σε "ανέπαφες εστίες" τερματοφύλακας της Super League 2 θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα Χανιά.

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα – όπου ήταν φέτος και εκ των αρχηγών – για τρίτη σερί σεζόν. Στην κανονική περίοδο ήταν πρώτος με διαφορά στις “ανέπαφες εστίες” έχοντας 12 και συνολικά 13. Μάλιστα κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 8 σερί παιχνίδια. Συνολικά με τα Χανιά έχει 44 συμμετοχές στη Super League 2 και στα μισά παιχνίδια (22) δεν έχει δεχθεί γκολ. Μετρά και μία συμμετοχή στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτη Kουτζαβασίλη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές, διατηρώντας στα μισά παιχνίδια την εστία του απαραβίαστη. Με τις 13 “ανέπαφες εστίες” ήταν πρώτος στη σχετική λίστα του πρωταθλήματος, έχοντας “κρατήσει το μηδέν” σε 12 παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Συνολικά σε δύο σεζόν κάτω από την εστία της ομάδας μας έχει 45 επίσημες συμμετοχές (οι 44 στο πρωτάθλημα) και 22 “ανέπαφες εστίες”.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Οταν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σε γεμίζει απόλυτα, η απόφαση παίρνεται πολύ εύκολα. Η χαρά μου είναι μεγάλη που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον ίδιο μεγάλο στόχο όλοι μαζί. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο χωρίς λόγια».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad