Κουτεντάκης: Να αρπάξουμε την ευκαιρία όποτε έρθει

Εκτός συνόρων | 11 Νοεμβρίου 2022, 15:47

Την περηφάνια του για την πορεία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και των άλλων παιδιών που υπήρξαν συμπαίκτες στις ομάδες "Κ" του ΠΑΟΚ και διαπρέπουν με την πρώτη ομάδα εξέφρασε ο Τίτος Κουτεντάκης.

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ Β με την ΑΕΛ, για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3.

Οι δηλώσεις του σε απόδοση από το athlitiko:

Για το παιχνίδι: «Η Λάρισα είναι μία πολύ καλή ομάδα που στοχεύει στην άνοδο. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό, αλλά εμείς πάμε όπως σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την κλήση στην Εθνική Ελπίδων: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλο επίτευγμα και μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για δουλειά».

Για την πορεία του Κουλιεράκη στην πρώτη ομάδα και των υπόλοιπων παιδιών από την Ακαδημία: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους συμπαίκτες μας και η παρουσία τους στην πρώτη ομάδα είναι ένα κίνητρο και για εμάς να αρπάξουμε την ευκαιρία όποτε μας έρθει.

Θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, να τους πω ότι μας κάνουν περήφανους γιατί μαζί μεγαλώσαμε και να συνεχίσουν να λάμπουν έτσι».

Rabona ad