Κούσας, άμα φύγει από τη Λάρισα;

Πλατανιάς | 12 Δεκεμβρίου 2017, 22:45

Ενα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον Πλατανιά για ό,τι αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση. Πρόκειται για τον Γιώργο Κούσα που βρίσκεται προ των πυλών της εξόδου από την ομάδα της Λάρισας.

Οπως σημειώνει σε σχετικό ρεπορτάζ το gazzetta, «ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού έχει 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 3 στο Κύπελλο, με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι ελάχιστες, από την στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν είναι πλέον στα πλάνα του Φυντάνη. Ο Κούσας πρόκειται να αποχωρήσει λοιπόν και στον Πλατανιά κοιτάζουν την περίπτωσή του για τον Γενάρη για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνάς τους».

Να σημειωθεί ότι ο Κούσας είναι σε μια μεγάλη, πια, ηλικία, όντας 35 χρονών (12/6/82), από την άλλη για πολλά χρόνια ήταν ο ηγέτης στην άμυνα του Παναιτωλικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την περσινή σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές στην ομάδα του Αγρινίου, παίζοντας όλες ως βασικός. Επίσης, το όνομα του Κούσα είχε ακουστεί πολύ για τον Πλατανιά και το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρξει παρ’ όλα αυτά κάτι περισσότερο.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad