Κουρουπάκης: «Ψάχνομαι κι εγώ, όλοι ψαχνόμαστε»

Εκτός συνόρων | 6 Δεκεμβρίου 2022, 18:42

Ο Χαρίλαος Τρικούπης επικράτησε στην παράταση με 93-90 του Ηρακλή, με πρώτο σκόρερ και MVP τον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι και τους στόχους του.

Μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ηρακλή, με πολυτιμότερο παίκτη τον Περικλή Κουρουπάκη, πανηγύρισε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

MVP κόντρα σε Ηρακλή ο Κουρουπάκης

Ο Χανιώτης σέντερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε ο Περικλής Κουρουπάκης για…

Το πού κρίθηκε το ματς με τον Ηρακλή: «Το “θέλω” και η μαχητικότητα ήταν αυτά που “μίλησαν” στην αναμέτρηση. Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι για εμάς, βάλαμε και κάποια σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέφυγε λίγο η κατάσταση, ο Ηρακλής έφτιαξε και μία καλή διαφορά, αλλά η μαχητικότητα ήταν ο καταλυτικός παράγοντας στο τέλος. Είχαμε και την ευκαιρία να το τελειώσουμε στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι, αλλά χάσαμε την τελευταία επίθεση. Τελικά στην παράταση ήμασταν εμείς που κερδίσαμε.»

Το φετινό στόχο της ομάδας: «Ο στόχος απ’ την αρχή ήταν τα πλέι οφ και δεν έχει αλλάξει αυτό, λόγω του ότι ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε δείξει και καλύτερο πρόσωπο στην έδρα μας. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο σοβαροί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα έχουμε ένα πολύ καλό τεστ εκτός έδρας με τα Μέγαρα και πιστεύω θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πολύ καλή αρχή, να κερδίσουμε κι εκεί, ώστε να «σπάσει η κατάρα» των εκτός έδρας και να συνεχίσουμε την πορεία μας.»

Το διαφορετικό πρόσωπο του Χαρίλαου Τρικούπη στα εντός έδρας παιχνίδια: «Είμαστε νέα ομάδα και μάς λείπει η λίγο παραπάνω σοβαρότητα και εμπειρία που χρειάζεται για να διαχειριστούμε τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εντός έδρας είμαστε πολύ καλύτεροι και από θέμα απόδοσης και από θέμα ενέργειας. Έχουμε κερδίσει πολύ καλές ομάδες εδώ πέρα και θα συνεχίσουμε. Είναι θέμα χρόνου να κερδίζουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια.»

Την προσωπική του απόδοση: «Ψάχνομαι και εγώ, δεν έχω και πολλές εμπειρίες, οπότε προσπαθώ μέσω της προπόνησης να ακούω τους προπονητές μου, να ακολουθώ το πλάνο, να προσπαθώ και εγώ να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα. Στην ομάδα είμαστε νέα παιδιά, όλοι ψαχνόμαστε, δεν είμαι μόνο εγώ.»

Rabona ad