Κουρμπανάς: Σφίξαμε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειληθήκαμε

Χανιά Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 29 Ιανουαρίου 2017, 22:49

Το γεγονός ότι η Καλλιθέα έγινε πιο… σφικτή αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός της Καλλιθέας: «Να ευχαριστήσω τον Σπύρο Μπαξεβάνο για τα καλά του λόγια. Εγώ ό,τι ήταν να πω για τον Σπύρο το έχω πει μέσα στ’ αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτόν και για την ομάδα του. Δεν χρειάζεται και δεν μου αρέσουν στις συνεντεύξεις πολλά τέτοια.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν… ρώσικη ρουλέτα, χαθήκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Εμείς ενδεχομένως να χάσαμε κάτι παραπάνω και πιο μπροστά από τον αντίπαλο.

Στο ημίχρονο το ζητούμενο για εμάς δεν ήταν οι ευκαιρίες που χάσαμε, έπρεπε να βρούμε το πρόβλημα και το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε την ομάδα να τη σφίξουμε γιατί ήμασταν πολύ ανοικτοί και ο αντίπαλος για εκτός έδρας παιχνίδι πήγε σε πολλές φάσεις. Πράγμα που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση, εν αντιθέσει με εμάς που είχαμε μία ευκαιρία από το γύρισμα του Σταματάκου που δεν βρήκε την μπάλα ο Τσίπρας και την κλασσική ευκαιρία με τον Ουόρντεν. Πετύχαμε δύο πανέμορφα γκολ, προσωπικά γκολ των παικτών, αλλά πανέμορφα. Και το γκολ του Ουόρντεν είναι γκολ κλάσης και πρέπει να το δούμε αυτό πώς θα το λειτουργήσουμε παίρνοντας πράγματα με τον παίκτη αυτό. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, η νίκη είναι σημαντική γιατί ντουμπλάραμε τις νίκες, πράγμα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε μέχρι τώρα. Η ομάδα λιγάκι βελτιώθηκε και βαθμολογικά και βλέπουμε το επόμενο βήμα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, έχουμε βελτιωθεί σε κάποια κομμάτια, αλλά έχουμε δρόμο πολύ».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad