Κουρέλλας: Πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε σε αυτή τη δύσκολη έδρα

Χανιά | 18 Δεκεμβρίου 2016, 20:40

Τη σημασία της νίκης που πέτυχε η ομάδα του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, τόνισε από την πλευρά του στις δηλώσεις του ο Νίκος Κουρέλλας.

planakis

Σύμφωνα με τον ακραίο αμυντικό του Κισσαμικού: «Είχαμε δημιουργήσει τους τελευταίους τρεις αγώνες ένα καλό σερί με πολύ καλές εμφανίσεις και θέλαμε να συνεχιστεί αυτό σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε σε αυτή τη δύσκολη έδρα. Όπως είπε κι ο κόουτς σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, όπου ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί, καταφέραμε και κερδίσαμε και από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι κοντά, να πάρουμε ακόμα ένα αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε το καλό μας σερί».

Για το αν ταυτίζεται η άποψή του για τη φάση που διαμαρτύρεται η Αναγέννηση με την άποψη του προπονητή του: «Συμφωνώ απόλυτα με τον κόουτς. Από τη στιγμή που δεν ακούστηκε το σφύριγμα του διαιτητή σε μία φάση που διαμαρτύρεται η ομάδα της Καρδίτσας συνέχισαν κάποια παιδιά και… κυνήγησαν τον Γιώργο Θέο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας και υγεία πάνω απ’ όλα».

karta antonis garden
/psiloritischania