Κουρέλλας: Κάθε καλή εμφάνιση μας δίνει ώθηση και ψυχολογία

Χανιά | 5 Μαρτίου 2017, 22:38

Ώθηση και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια θα δώσει στον Κισσαμικό η καλή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο Λαμία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νίκος Κουρέλλας.

/Bella Pizza

«Παίζαμε με την πρωτοπόρο αλλά δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές στο πρωτάθλημα της Football League» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ακραίος μπακ της χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Σίγουρα κάθε εμφάνιση μας δίνει ώθηση, όταν κάνουμε καλή εμφάνιση δείχνουμε σε όλους ότι έχουμε δυνατότητες, παίρνουμε ψυχολογία και προσπαθούμε για το καλύτερο. Παίζαμε με την πρωτοπόρο αλλά δείξαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές στο πρωτάθλημα της Football League. Σταθήκαμε άτυχοι θα έλεγα, δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, γιατί δεν είναι αρμοδιότητά μου. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι τα καλά από το παιχνίδι, να δούμε που κάναμε λάθη και να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για τη δική του απόδοση: «Κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα γι’ αυτό είναι, όποτε τον χρειάζεται ο προπονητής να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Όλα τα παιδιά είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε, δείχνουμε και συνέχεια βελτιωνόμαστε με τη βοήθεια του προπονητή και όλου του προπονητικού τιμ. Όλα τα παιδιά έχουν δείξει ότι όποιος παίζει δίνει το καλύτερο και βοηθάει την ομάδα».

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad